Wat kun je in onze praktijk verwachten?

In onze praktijk ben je al snel gewend. We nemen altijd uitgebreid de tijd voor je!

Je vindt onze praktijk in de Kerkstraat in Wassenaar. Sanders-Mello orthodontie is hier sinds 2004 gevestigd. Wij werken met een klein team onder leiding van mevrouw Sanders-Mello.

Mevrouw Sanders-Mello is ook de naamgever van de praktijk. Fernanda studeerde in 1991 als tandarts af in Rio de Janeiro, waar ze in 1993 ook haar specialisatie orthodontie afrond. In 1997 behaalde ze haar tandartsdiploma aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam. Sindsdien heeft ze haar eigen praktijk, eerst in Den Haag en nu in Wassenaar, waar haar praktijk exclusief voor orthodontiebehandelingen is ingericht.

Met een ervaren en enthousiast team dat met jaarlijkse nascholing zijn kennis actueel houdt, biedt Sanders-Mello perfecte orthodontische zorg.

Aanmelden bij Sanders-Mello

Altijd een bekend gezicht om je te helpen

Het hangt van de behandeling af door wie je wordt geholpen: door een assistent, door een mondhygiƫnist of door de behandelaar zelf. Het plezierige van een kleinere praktijk zoals de onze is dat je altijd wordt geholpen door een bekend gezicht. En gaat het om een orthodontie-ingreep, dan wordt je altijd behandeld door mevrouw Sanders-Mello.

Een praktijk waar iedereen zich snel thuis voelt

We doen er alles aan om de behandeling voor jou zo plezierig mogelijk te maken. Ga je nog naar school? Dan proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met schooltijden. Komen er nog andere problemen om de hoek kijken, dan werken we nauw samen met nog een paar specialisten. Bijvoorbeeld een logopedist als je ook moeite hebt met praten of met slikken. Het kan ook zijn dat je een verwijzing krijgt voor een kaakchirurg of een implantoloog.

Afspreken of een vraag?

Neem contact op