070 511 91 44
Kerkstraat 16
2242 HG Wassenaar
Bereken route
Openingstijden (ma t/m vrij)
08:00 - 12:30 en 13.30 - 17:00

Gaat er iets los of kapot aan je beugel? Bekijk onze tips om de behandeling niet te verstoren.

Contactgegevens
Inloggen 070 511 91 44

Zij gingen je voor

Wij streven altijd naar het hoogst haalbare resultaat: die prachtige lach op jouw gezicht. En we hopen natuurlijk dat jij ook tevreden bent met het resultaat en onze werkwijze. Op deze pagina vind je ervaringen en resultaten van mensen die je zijn voor gegaan.

Ik heb een geweldige ervaring gehad bij Sanders Mello. Het personeel is erg vriendelijk en attent. En de tandheelkundige zorg, de beste die ik ooit heb gehad! Dr Ursula is erg aardig en professioneel. Zal zeker anderen verwijzen.

Livia Gonçalves

Uitstekende behandeling! Ik was onder de indruk van de technologie. Geweldig personeel. Zeer duidelijke communicatie en prachtige resultaten. Absoluut een aanrader!

Guilherme Teixeira

Via mijn tandarts kwam ik bij orthodontiepraktijk Sanders-Mello terecht, voor een ingrijpende behandeling. Mevrouw Sanders-Mello is vakkundigt, benaderbaar en geeft vertrouwen. Haar toewijding is opvallend; met veel liefde voor het. Via mijn tandarts kwam ik bij orthodontiepraktijk Sanders-Mello terecht, voor een ingrijpende behandeling. Mevrouw Sanders-Mello is vakkundigt, benaderbaar en geeft vertrouwen. Haar toewijding is opvallend; met veel liefde voor het

Arkadiusz Merry

Dr. Sanders is buitengewoon kundig, daarnaast neemt ze altijd uitgebreid de tijd voor uitleg en ze is altijd erg vriendelijk. Er zijn altijd veel patiënten in de praktijk, maar toch is er een rustige ontspannen sfeer. Het team is buitengewoon kundig. Dr. Sanders is buitengewoon kundig, daarnaast neemt ze altijd uitgebreid de tijd voor uitleg en ze is altijd erg vriendelijk. Er zijn altijd veel patiënten in de praktijk, maar toch is er een rustige ontspannen sfeer. Het team is buitengewoon kundig. 

Margery Marijus

Wij zijn zeer tevreden met de zorg van mevrouw Sanders-Mello en haar team. Mijn zoon maakt zeer goede vooruitgang met zijn beugel. Er wordt goed geluisterd en goed uitgelegd. Er wordt zorgvuldig gekeken en meegedacht. Wij zijn zeer tevreden met de zorg van mevrouw Sanders-Mello en haar team. Mijn zoon maakt zeer goede vooruitgang met zijn beugel. Er wordt goed geluisterd en goed uitgelegd. Er wordt zorgvuldig gekeken en meegedacht. 

Yevgeniya Arthur

Uitstekende service! De orthodontist zorgde goed voor mijn gebit, een betere orthodontist had ik me niet kunnen wensen!

Maurits Kathmann

Zorgkaart nederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Op ZorgkaartNederland delen mensen hun ervaringen met de zorg. De website biedt informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij uw wensen. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.