070 511 91 44
Kerkstraat 16
2242 HG Wassenaar
Bereken route
Openingstijden (ma t/m vrij)
08:00 - 12:30 en 13.30 - 17:00

Gaat er iets los of kapot aan je beugel? Bekijk onze tips om de behandeling niet te verstoren.

Contactgegevens
Inloggen 070 511 91 44

Even voorstellen: orthodontie­praktijk Sanders Mello

Je gaat naar de tandarts om je tanden te laten onderhouden. En als je gebit wilt laten corrigeren, dan ga je naar de orthodontist. Zoals orthodontiepraktijk Sanders Mello. Sinds 2004 vind je ons in de Kerkstraat in Wassenaar. Waar wij in gespecialiseerd zijn, zijn allerlei behandelingen met beugels. Dat doen we met een ervaren team, onder leiding van Fernanda Sanders Mello. En met kennis van zaken: als ISO-gecertificeerde praktijk voldoen we aan alle eisen op het gebied van hygiëne, veiligheid en management.

Het team van Sanders Mello

Bij Sanders Mello werken we met een klein team van specialisten: een orthodontist, 2 tandartsen voor orthodontie een mondhygiënist en meerdere assistentes. Het plezierige van een kleinere praktijk is dat je altijd wordt geholpen door een bekend gezicht. En dat wij jou kennen als je langs komt voor je afspraak. Zo voel je je al snel thuis.

Je behandeling maken we graag zo plezierig mogelijk. Bijvoorbeeld door rekening te houden met schooltijden, als je nog naar school gaat. Zijn er nog andere problemen met je gebit? Da werken we nauw samen met andere specialisten. Een logopedist kan je verder helpen als je moeite hebt met praten of slikken. Een kaakchirurg of een implantoloog heeft een  oplossing als het iets ingewikkelder wordt.