Wat kun je in onze praktijk verwachten?

In onze praktijk ben je al snel gewend. We nemen altijd uitgebreid de tijd voor je!

Je vindt onze praktijk in de Kerkstraat in Wassenaar. Sanders-Mello orthodontie is hier sinds 2004 gevestigd. Wij werken met een team onder leiding van mevrouw Sanders-Mello.

Met een ervaren en enthousiast team dat met jaarlijkse nascholing zijn kennis actueel houdt, biedt Sanders-Mello perfecte orthodontische zorg.

Aanmelden nu bij Sanders-Mello Orthodontie

ISO 9001 RC gecertificeerd

Sinds januari 2019 zijn wij ISO gecertificeerd en daar zijn wij ontzettend trots op! Dit betekent dat onze praktijk voldoet aan alle kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne, veiligheid en management.

Invisalign Diamond Provider

Sinds 2001 werkt Dr. Sanders-Mello met aligners.
Vanwege haar uitgebreide ervaring is ze momenteel een Invisalign Diamond Provider.

Zijn aligners een optie voor uw behandeling?

Altijd een bekend gezicht om je te helpen

Het hangt van de behandeling af door wie je wordt geholpen: door een assistent, door een mondhygiënist of door de behandelaar zelf. Het plezierige van een kleinere praktijk zoals de onze is dat je altijd wordt geholpen door een bekend gezicht. En gaat het om een orthodontie-ingreep, dan wordt je altijd behandeld door mevrouw Sanders-Mello.

Een praktijk waar iedereen zich snel thuis voelt

We doen er alles aan om de behandeling voor jou zo plezierig mogelijk te maken. Ga je nog naar school? Dan proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met schooltijden. Komen er nog andere problemen om de hoek kijken, dan werken we nauw samen met nog een paar specialisten. Bijvoorbeeld een logopedist als je ook moeite hebt met praten of met slikken. Het kan ook zijn dat je een verwijzing krijgt voor een kaakchirurg of een implantoloog.

Afspreken of een vraag?

Neem contact op